​Kosova me doganë në Durrës, marrëveshja miratohet edhe në Shqipëri

Pas Qeverisë së Kosovës, edhe Këshilli i Ministrave të Shqipërisë ka miratuar në mbledhjen e sotme marrëveshjen me Kosovën për…

Shqipëria shënon mbi 7.8 përqind rritje ekonomike brenda vitit

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë së Shqipërisë, Delina Ibrahimaj deklaroi sot se ekonomia shqiptare i bëri ballë krizës së shkaktuar…

​Shqipëria miraton dy marrëveshje me Kosovën që pritet të nënshkruhen të premten

Këshilli i Ministrave të Shqipërisë në mbledhjen e mbajtur sot ka miratuar marrëveshjen për leje qëndrimet me Kosovën që iu…