Sot përfundon afati, rreth 550 zyrtarë nuk e kanë deklaruar pasurinë

Sot është dita e fundit për përmbushjen e obligimit ligjor për deklarimin e rregullt vjetor të pasurisë, ndërsa obligimit ligjor…

AKK për dy muaj procedoi 60 raste në prokuroi për korrupsion, mos deklarim dhe deklarim të rrejshëm

Agjencia Kundër Korrupsion vetëm për muajin shkurt dhe mars të këtij viti, ka proceduar rreth 60 raste në prokurori për…

AKK: Nuk kemi bërë asnjë gabim në formularët e deklarimit të pasurisë së Rama-Hajrizi dhe Halitit

Nga Agjencia Kundër Korrupsion kanë bërë të ditur se nuk është bërë asnjë gabim sa i përket formularit të deklarimit…

Pasuria e kryeministrit: Mbi 520 euro në bankë e 250 euro qira për shtëpinë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti merr pagë neto prej 1,305.49 eurosh si shef i ekzekutivit, ndërsa për tre muajt e…

Fillon procesi i deklarimit të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik

Agjencia Kundër Korrupsionit ka deklaruar se sot ka filluar procesi i deklarimit të rregullt vjetor të pasurisë së zyrtarëve të…

Vetëm 80 % e zyrtareve publikë deklaruan pasurinë, shtyhet afati për shkak pandemisë

Jo të gjithë zyrtarët e lartë publik e kanë deklaruar pasurinë në Agjencinë e Kundër Korrupsionit deri më 31 mars…

Nis procesi i deklarimit të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik

Agjencia kundër Korrupsion ka njoftuar se nga dje ka filluar procesi i deklarimit të rregullt vjetor të pasurisë së zyrtarëve…