​Iniciohet debat parlamentar në Kuvend për ngritjen e çmimeve të produkteve elementare

Grupi Parlamentar i AAK-së ka iniciuar debatin parlamentar në Kuvend për ngritjen e çmimeve të produkteve elementare. Shefi i Grupit…

Dërguti: Çka është gjithë ky sulm mbi ministren Gërvalla, deklaratat e saj janë qëndrime të Qeverisë

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, të shtunën tha se Kosova nuk duhet ta fajësojë Bashkimin Evropian…