​Në Hagë fillon të dëgjohet dëshmitari i shtatë në gjykimin ndaj Salih Mustafës

Në Dhomat e Specializuara në Hagë po dëgjohet dëshmitari i shtatë në gjykimin ndaj ish-pjesëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës(UÇK),…

​Në Hagë po dëgjohet dëshmitari i gjashtë në gjykimin ndaj Salih Mustafës

Në Dhomat e Specializuara në Hagë po vazhdon gjykimi ndaj ish-pjesëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës(UÇK), Salih Mustafa, ku po…

Fillon të dëgjohet dëshmitari i parë në gjykimin ndaj Gucatit dhe Haradinajt në Hagë

Në Dhomat e Specializuara në Hagë ka nisur dëgjimi i dëshmitarit të parë në gjykimin ndaj ish-krerëve të Organizatës së…

Dëgjohet dëshmitari i katërt në rastin e Salih Mustafës

Në Dhomat e Specializuara në Hagë po dëgjohet dëshmitari i katërt i Zyrës së Prokurorit të Specializuar në rastin e…