Në Hagë përfundon dëgjimi i dëshmitares eksperte në gjykimin ndaj Gucatit dhe Haradinajt

Gjykimi ndaj ish-krerëve të OVL-UÇK, Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt ka vazhduar me dëgjimin e dëshmitares eksperte, Anna Myers. Ajo…

Vazhdon gjykimi për vrasjen e Ivanoviqit, pritet të dëgjohen dy dëshmitarë

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë ka vazhduar gjykimi ndaj Marko Roshiq, Nedelkjo Spasojeviq, Dragisha Markoviq, Zharko Jovanoviq, Silvana Arsoviq dhe…

​Përfundon dëgjimi i dëshmitarit të pestë në gjykimin ndaj Salih Mustafës në Hagë

Në Dhomat e Specializuara në Hagë ka përfunduar dëgjimi i dëshmitarit të pestë të Zyrës së Prokurorit të Specializuar(ZPS)në gjykimin…

Fillon të dëgjohet dëshmitari i dytë në rastin Gucati-Haradinaj , thotë se nuk ndjehet i lumtur që është aty

Në Dhomat e Specializuara në Hagë ku po zhvillohet gjykimi ndaj ish-krerëve të Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së,…

​Vazhdon gjykimi i Salih Mustafës

Trupi gjykues pranë Gjykatës Speciale do të vazhdojë edhe sot gjykimin ndaj Salih Mustafës. Gjykimi do të nis në ora…

​Fillon të dëgjohet dëshmitari i parë në Hagë

Në Dhomat e Specializuara në Hagë ku po mbahet gjykimi ndaj ish-pjesëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Salih Mustafa, ka…

Fillon seanca për vrasjen e Oliver Ivanoviqit

Në  Departamentin e krimeve të rënda të Gjykatës Themelore në Prishtinë me të filluar vazhduar  seanca e shqyrtimit gjyqësor ndaj…
error: