Kurti arsyeton humbjen në zgjedhje lokale: Ka pasur defekte strukturore dhe organizative në LVV

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, sërish ka arsyetuar humbjen e qyteteve kryesore në zgjedhjet lokale 2021. Në një konferencë…

Disa fshatra të Gjakovës mbesin pa ujë

Disa fshatra të Gjakovës do të mbesin pa ujë për tetë orë. Kjo përshkak të defektit të një gypi që…