Fondet e IPA II, Kosova përfituese e 7.5 milionë eurove në kuadër të bashkëpunimit me Malin e Zi

Qytetarët e zonës kufitare mes Kosovës dhe Malit të Zi kanë përfituar nga programi IPA i bashkëpunimit ndërkufitar mes dy…

Lansohet “NaturKosovo”, projekti në vlerë 1.8 milionë euro synon zhvillimin e turizmit

Ditën e sotme është lansuar projekti “NaturKosovo: kryeqendra natyrore dhe kulturore në Kosovë dhe zhvillimi i qëndrueshëm turistik i Via…