​Nganjëherë puna që do nuk ta kthen dashurinë

Mungesa e “dashurisë” nga puna, kur në të vërtetë ju e doni atë vjen në mënyra të ndryshme. Kjo ka…

10 gjërat që çdo mashkull bën kur ndalon së dashuruari një grua

Mos qëndroni me dikë që nuk ju respekton dhe nuk ju do. Mblidhni guximin për t’u larguar dhe së shpejti…

Takimi më i keq i parë: Unë i gatova atij një vakt që e bëri të humbte zorrën qorre

Nëse mendoni se jeni pa fat në dashuri dhe tashmë keni qenë në disa takime të para të dëshpëruara, mund…

Horoskopi 2 shtator

Dashi Mendja ju jep një siguri të madhe, e cila ju lejon të eksploroni botët e tjera. Gjeni mënyra të…

Horoskopi 1 shtator

Dashi Kjo duhet të jetë një ditë me fat, duke përfshirë dashurinë, karrierën, paratë dhe shëndetin. Planet për një udhëtim…

Horoskopi 11 gusht

Dashi Nëse jeni duke kërkuar mënyra për të fituar pak para shtesë, investoni në skema të sigurta financiare. Kjo do…

Horoskopi 2 gusht

Dashi Mos u bëni hallka e dobët në zinxhir. Energjia e ditës është “çohu dhe ik”. Pra, ose drejtojeni, ndiqni…

Horoskopi 27 korrik

Dashi Sot preferoni të qëndroni vetëm, pa patur kontakte me persona të tretë. E gjithë vëmendja juaj është e përqendruar…

Horoskopi 23 korrik

Dashi Zakonisht ju pëlqen të jeni shumë i drejtpërdrejtë prandaj mund ta befasoni veten sot, nën ndikimin e energjisë aktuale…

Horoskopi 22 korrik

Dashi Veprimi vendimtar nga ana juaj do të ndihmojë në zgjidhjen e një problemi të gjatë. Do të ketë lëvizje…
error: