Kriza energjetike, Kosovës dhe Shqipërisë u bëhet thirrje për bashkimin kombëtar energjetik

Kriza globale dhe ngritja e çmimit të energjisë elektrike, shtron nevojën për bashkim energjetik Kosovë- Shqipëri për të siguruar furnizim…

Abazi: Me gazin amerikan Kosova do ta kishte pasur më të lehtë tranzicionin energjetik

Shoqëria civile po kërkon nga qeveria që të rishikojë edhe njëherë projektin për gazin amerikan, pasi vlerëson se kjo e…

​Kriza energjetike prek ekonominë, shoqëria civile fton Qeverinë për masa përballuese

Ani se kriza energjetike ka prekur ekonominë e Kosovës dhe pritet që të ndikojë edhe në rritjen e çmimeve të…
error: