​Ja sa raste aktive me COVID-19 janë në Kosovë

Aktualisht janë 282 raste aktive me COVID-19. Në 24 orët e fundit janë regjistruar katër raste të reja me koronavirus,…

OBSH deklarohet për praninë e koronavirusit në Korenë e Veriut

Zyrtari i Organizatës Botërore të Shëndetësisë, Mike Ryan tha sot se niveli i lartë i transmetimit të koronavirusit te njerëzit…

​Katër raste të reja me COVID

Në 24-orëshin e fundit janë shënuar katër raste të reja me COVID-19 në Kosovë, ndërsa nuk është shënuar asnjë rast…

Ja sa raste aktive me COVID-19 janë në Kosovë

Aktualisht janë 328 raste aktive me COVID-19. Në 24 orët e fundit janë regjistruar shtatë raste të reja me koronavirus,…

Itali: 77.468 euro dëmshpërblim për vdekjen si pasojë e vaksinimit

Italia do t’i paguajë 77.468 euro dëmshpërblim familjarëve të mësueses 32-vjeçare, e cila u nda nga jeta vitin e kaluar…

​Shtatë raste të reja me COVID

Në 24-orëshin e fundit janë shënuar shtatë raste të reja me COVID-19 në Kosovë, ndërsa nuk është shënuar asnjë rast…

Ja sa raste aktive me COVID-19 janë në Kosovë

Aktualisht janë 328 raste aktive me COVID-19. Në 24 orët e fundit janë regjistruar 16 raste të reja me koronavirus,…

41 raste me COVID-19 sot në Shqipëri

Në 24 orët e fundit në Shqipëri janë regjistruar 41 qytetarë me koronavirus nga janë kryer 341 testime dhe fatmirësisht…

​11 raste të reja me COVID

Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informoi se nga 646 testime, 11…

​Mbi 20 raste të reja me COVID

Në 24-orëshin e fundit janë shënuar 21 raste të reja me COVID-19 në Kosovë, ndërsa nuk është shënuar asnjë rast…