Oferta më e re te Conad

Oferta më e re te Conad, ku mund t’i gjeni tē gjitha llojet e ushqimit që ju i keni për…

Ofertat më atraktive mund t’i gjeni në rrjetin e marketeve Conad Kosova

Mos lejo të shkojë fundjava, pa kaluar nga Conad. Një sërë produktesh cilësore dhe plot leverdi. Prej 1 -7 maj,…

Super zbritje në Conad – Kurriz

Fundjavë e zbritjeve tek ne Produkte cilësore të shëndetshme dhe origjinale Klient të dashur, në këtë fundjavë fillon super oferta…

Ofertë me shumë zbritje, ejani na vizitoni Kurriz-Dardani

Klient të dashur, në ketë fundjavë fillon super oferta e leverdishme në Conad Kosova, marketi në Kurriz! deri në 50%…

Nëse ende nuk keni përfituar nga ofertat e ConadKosova

Nëse ende nuk keni përfituar nga ofertat e ConadKosova, Ç’po prisni???🎁 Nxitoni të përfitoni, një gamë e gjerë produktesh për…

Oferta Exluzive për Javën e kuzhinës Italiane në Kosovë

Ofertë dhe atmosferë tipike Italiane në Marketet tona, gjatë në Javës së kuzhinës Italiane në Kosovë⁣ ⁣Nga data 23 –…
error: