Çmimi i naftës dhe benzinës, ministria publikon tavanin e çmimeve për 24 orë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet e shitjes së karburanteve për 24 orët e ardhshme. Çmimi maksimal…

Çmimet e derivateve sot në Kosovë

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve sot në Kosovë është 1. 73 euro për…

PDK nuk mbështet Projektligjin për masat e përkohshme të produkteve themelore

Partia Demokratike e Kosovës nuk e ka mbështetur Projektligjin për masat e përkohshme të produkteve themelore në raste të veçanta…

Çmimet e derivateve për sot në Kosovë

Ministria e Tregtisë, Ndërmarrësisë dhe Industrisë, të martën ka publikuar çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme. Sipas të…

Çmimet e derivateve për sot në Kosovë

Ministria e Tregtisë, Ndërmarrësisë dhe Industrisë, të martën ka publikuar çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme. Çmimi maksimal…

Tirana, qyteti me koston më të lartë të jetesës, Kukësi e Dibra më të lirat në Shqipëri

Shpenzimet e familjeve shqiptare u rritën me 1.3% vitin e kaluar krahasuar me vitin 2020. Sipas institutit të Statistikave, vlera…

A jeni gati për festën e vitit në ETC

17 vite rrugëtim së bashku me ETC, destinacionin tuaj për blerje. Një FESTË E MADHE dedikuar për ju nga data…

Rritjet e vazhdueshme të çmimeve, shqetësim për qytetarët

Qytetarët shprehen të brengosur për rritjen e çmimeve në produktet ushqimore. Sipas tyre nëse vazhdon kjo rritje e çmimeve, do…

Rritja e çmimeve të energjisë falimenton qindra kompani në Gjermani

Rritja e papritur e çmimeve të energjisë çoi disa qindra kompani në falimentim në Gjermani në gusht, paralajmëroi instituti ekonomik…

ASK publikon bruto produktin vendor

Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar të dhënat e bruto produktit vendor  për tremujorin e dytë të vitit 2022.…