Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Lagarde: BE të zbatojë sa më shpejt planin e rimëkëmbjes

Presidentja e Bankës Qendrore Evropiane (BQE), Christine Lagarde, kërkoi sërish vënien në zbatim sa më shpejt të planit evropian të…

Lagarde: Mbrojtje e ekonomisë deri në përhapjen e imunitetit

​Në të gjithë Europën, njerëzit po përballen me pasojat ekonomike dhe sociale të pandemisë, ndërsa është ende shumë e pasigurt…

Lagarde: Evropa në pozicion të shkëlqyer përballë krizës së COVID-19

Kriza ekonomike, e krijuar nga pandemia e Covid-19 do të ndryshojë thellësisht ekonominë botërore drejt ekologjisë, digjitalizimit dhe metodave të…
error: