Senatori amerikan: Është më urgjente se kurrë që Kosova të anëtarësohet në NATO

Senatori amerikan Chris Murphy deklaroi sot se është urgjente për Kosovën që të sigurojë mbrojtje, duke u anëtarësuar në NATO.…

Senatorët amerikanë vizitojnë Kosovën

Tre senatorët e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Chris Murphy, Thom Tillis dhe Jeanne Shaheen do ta vizitojnë sot Kosovën.…

Senatori amerikan: Shpërbërja e Bosnjës mund të çojë në kthimin e luftës në Ballkan

Senatori amerikan Chris Murphy komentoi sot situatën në Bosnjë-Hercegovinë dhe paralajmëroi se shpërbërja e shtetit mund të çojë lehtësisht në…