​Kurti për kërcënimet ndaj Martyt: Koha e fundit që QUINT në Beograd dhe BE ta ngrisin këtë çështje për diskutim

I pari i Qeverisë, Albin Kurti ka folur për raportimet se senatori, Dick Marty, është nën rrezikun e një plani…