Përfundon periudha e aplikimit për zgjedhjet në veri, 6 kërkesa për certifikim

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka përmbyllur afatin për aplikim në zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetarë të Mitrovicës së Veriut,  Leposaviqit,…

​Vetëm një kërkesë për certifikim për pjesëmarrje në zgjedhjet në veri, KQZ mbyll afatin të hënën

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve deri tani ka pranuar vetëm një kërkesë për certifikim për pjesëmarrje në zgjedhjet e jashtëzakonshme në…

Certifikohen drejtorët dhe koordinatorët e cilësisë të shkollave

39 drejtorë dhe koordinatorë si dhe 14 trajnerë ka certifikuar Ministria e Arsimit dhe projekti ALLED 2, pas përfundimit të…