Mbyllen kopshtet dhe pezullohen ceremonitë fetare, personat mbi 65-vjeç me orar të kufizuar të lëvizjes

Në vazhdim të masave të tjera të luftimit dhe parandalimit të COVID-19, Qeveria pezulloi veprimtarinë e çerdheve publike dhe private;…
error: