CDU-CSU në rënie, rritje e të gjelbërve në sondazhe

​Koalicioni i kancelares gjermane Angela Merkel dhe Armin Laschet bie në sondazhet nën pragun prej 30% dhe humbet 4 pikë…

CDU zgjedh zëvendësin e kancelares Merkel

​Gara për të udhëhequr kristian-demokratët e Angela Merkelit (CDU) duket shumë e hapur ndërsa partia e saj shkon në votime…

CDU/CSU: Kosova serish në krizë serioze

Nënkryetari i grupit parlamentar të CDU/CSU, Johann Wadephul, dhe dy raportuesit për Kosovën për grupin parlamentar CDU/CSU Peter Beyer, koordinator…