Belgjika nuk ia dorëzon Spanjës zyrtarët indipendentistë

Belgjika nuk do t’i dorëzojë Spanjës zyrtarët indipendentistë katalanas, Carles Puigdemont dhe Toni Comin, para se Parlamenti Evropian të shprehet…
error: