​Komisioni miraton kërkesën për ndarjen e 2.8 milionë euro për RTK-në

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere gjatë shqyrtimit të kërkesës për ndarje Buxhetore të Radiotelevizionit të Kosovës (RTK) për periudhën…

​Miratohet rishikimi i buxhetit për vitin 2021

Deputetët e Kuvendit të Kosovës më 69 vota për kanë miratuar Projektligjin mbi ndarjet buxhetore për buxhetin e Kosovës për…

VV arsyeton rishikimin e buxhetit: Do të rriten të hyrat dhe zvogëlohet borxhi publik

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Armend Muja ka deklaruar se me anë të rishikimit të buxhetit do të rriten të hyrat…

​Fillon seanca, pritet miratimi i rishikimit të buxhetit për vitin 2021

Deputetët e Kuvendit të Kosovës janë mbledhur të mërkurën për ta miratuar në lexim të dytë rishikimin e buxhetit për…

Kuvendi nesër pritet të miratojë rishikimin e buxhetit

Deputetët e Kuvendit të Kosovës do të mblidhen nesër për miratimin e rishikimit të buxhetit dhe vazhdimin e pikave të…

Rishikimi i buxhetit kalon edhe në Komisionin për Buxhet

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere ka miratuar Raportin me amendamente të Projektligjit për rishikimin  e buxhetit. I njëjti u…

Mbi 1 milion euro për komunitetin pakicë, PDK-ja e AAK-ja kundër rishikimit të buxhetit

Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim ka miratuar me shumicë votash Projektligjin për rishikimin e buxhetit…

​Komisioni për Integrime Evropiane miraton projektligjin për rishikim të buxhetit

Komisioni për Integrime Evropiane me 6 vota për ka miratuar projektligjin mbi ndarjet buxhetore për buxhetin e Republikës së Kosovës…

​Komisioni për Legjislacion nuk e mbështet raportin me amandamente për projektligjin për rishikim të buxhetit

Komisioni për Legjislacion nuk e ka mbështetur raportin me amendamente për Projektligjin për rishikimin e buxhetit. Me katër abstenime dhe…