Murati: Rritja ekonomike do të jetë më e larta në rajon

Ministri i Financave, Hekuran Mustati ka deklaruar se parashikimet e ministrisë që drejton janë se rritja ekonomike do të jetë…

Nis seanca, pritet të shqyrtohet projektbuxheti për 2022

Ka nisur seanca plenare e Kuvendit te Kosovës, ku përveç deklarimeve jashtë rendit të ditës dhe pyetjeve parlamentare, do të…