Komisioni për Buxhet i dërgon 4 emra për guvernator për votim në Kuvend

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere, ka shqyrtuar listën e kandidatëve për pozitën e Guvernatorit të Bankës Qendrore të Kosovës…

Silva flet për buxhetin e transferimeve të Chelseat

Mbrojtësi i Chelseat, Thiago Silva e ka pranuar se ai nuk ka parë kurrë biznes sikurse ai i Chelseat, sa…