4 mënyra se si gratë i kontrollojnë burrat pa e ditur ata

Gratë janë të shkëlqyera për të bërë gjëra dhe një nga mënyrat më efektive që kanë mësuar për të arritur…

Pse disa gra lindin vetëm djem

Kromozomet X dhe Y përcaktojnë nëse një grua do të ketë një vajzë apo një djalë. Por pse disa gra…

Psikologët thonë se gratë janë të çmendura pas burrave të tillë

Për meshkujt duket e pamundur të kuptojnë logjikën e femrave. Kjo është arsyeja pse është e vështirë të imagjinohet se…

Nëse lodhja ju kapërcen shpejt dhe ju zë gjumi pa paralajmërim, mund të keni një çrregullim

“Burrat dhe gratë janë të prirë ndaj narkolepsisë si një gjendje kronike dhe simptomat fillojnë të shfaqen në fëmijëri, adoleshencë…

Tërheqja seksuale: Çfarë është më e fortë dhe çfarë vret?

Të luash “lojëra” është një strategji e zakonshme që përdorin si burrat ashtu edhe gratë kur argëtohen, por ndoshta nuk…

Lloji i fytyrës femërore që është më tërheqës për burrat

Ndërsa nuk mund të jemi të sigurt se si do të dukej një grua perfekte në sytë e burrave, ne…

Gratë që puthen nga burrat e tyre në mëngjes para se të shkojnë në punë, jetojnë më gjatë!

Një puthje kur zgjohemi, një puthje kur shkojmë për të fjetur dhe një puthje kur shkojmë në punë – secila…

Pse gratë plaken më shpejt se burrat?

Nuk është sekret që gratë jetojnë më gjatë se burrat, por ka një gjë që ato nuk e prisnin. Gratë…

Jo të gjithë burrat janë fajtorë, por të gjitha gratë janë viktima

Një hashtag i ri viral është shfaqur në Twitter, pas vrasjes brutale të Sarah Everard të Britanisë – #notallmenbutallwomen. Gratë…

Arsyet më të zakonshme pse gratë tradhtojnë burrat dhe partnerët e tyre

Është një mendim i zakonshëm në shoqëri që burrat tradhtojnë më shpesh, ndërsa një grua e lënë pas dore emocionalisht…