Bullgaria në zgjedhje të parakohshme

Bullgarët zgjedhin sot një parlament të ri, për herë të dytë në pak më shumë se 100 ditë. Zgjedhjet e…

Bullgaria në zgjedhje të parakohshme për shkak të krizës politike

Kriza politike në Bullgari çon në një qeveri të përkohshme dhe në zgjedhje të reja legjislative më 11 korrik, konfirmoi…
error: