Vonohen subvencionet për shumicën e bujqve, tregon arsyet ministri Peci

Bujqit i kanë korrë e vjelë disa prodhimeve bujqësorë për këtë vit, por shumica prej tyre ende nuk i kanë…

​Verifikohen peshoret shumëtonëshe, Hajdari flet edhe për çmimet e naftës

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka marrë pjesë në verifikimin e peshoreve shumëtonëshe në mullirin “Albatros”. Ajo tha se…

Ministria e Bujqësisë procedon 2 milionë euro pagesa për bujqit

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka njoftuar të martën se janë proceduar 2 milionë euro pagesa për fermerët…