​Peci: Do të ndihmojmë zonat e prekura nga vërshimet

Ministri i Bujqësisë, Faton Peci në Tëvë1 foli për dëmet e shkaktuara nga vërshimet që ndodhën në Kosovë javën e…

150 milionë euro eksportet e bujqësisë, kërkohet mbështetja e punës së grave në bujqësi

Eksportet e bujqësisë arrijnë vlerën deri në 150 milionë euro, e vetëm në sektorin e përpunimit të frutave dhe perimeve…

Banka e Shqipërisë: Turizmi dhe bujqësia ndikim në rritjen e punësimit

Rritja e punësimit është përshpejtuar gjatë tremujorit të dytë të vitit, bëri të ditur Banka e Shqipërisë. Referuar statistikave të…

Kosova do të ndjek shembullin e Austrisë në zhvillimin e bujqësisë e pylltarisë

Ministri i BPZhR-së, Faton Peci është takuar me Ambasadorin e Austrisë, Christoph Weidinger. Bëhet e ditur se biseduan rreth mundësive…