Osmani: Propozimi i Francës mund të pranohet nëse hiqet fjala protokoll

Drita jeshile e Kuvendit të Bullgarisë që Maqedonia e Veriut të fillojë negociatat me BE-në nuk mund të merret si…

Osmani – Lirman: Berlini mbetet në ballë të perspektivës evropiane të Maqedonisë së Veriut e rajonit

Berlini mbetet në ballë të perspektivës evropiane të Maqedonisë së Veriut dhe të gjithë rajonit. Fillimi i bisedimeve për anëtarësim…

Osmani: Propozimi portugez si kornizë bazë, mbetet zgjidhja më e mirë për zhbllokimin e integrimeve evropiane

Propozimi portugez si kornizë bazë mbetet zgjidhja më e mirë për zhbllokimin e integrimeve tona evropiane, tha ministri i Jashtëm…

Maqedonia e Veriut solidarizohet me popullin ukrainas

Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Maqedonisë së Veriut sonte është ndriçuar me ngjyrat e flamurit ukrainas  në…

Osmani: Nga vullneti i të dyja palëve varet fati evropian i Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani deklaroi sot se shkaku i Maqedonisë Veriore po bllokohet Shqipëria dhe i gjithë…

Osmani: Nga sot lejet tona të vozitjes njihen edhe në Danimarkë

Patentë shoferët e Maqedonisë së Veriut do të njihen edhe në Danimarkë. Kështu ka bërë të ditur ministri i Jashtëm…

Osmani: Viktimat e tragjedisë së Bullgarisë mbërrijnë të enjten

Ministri i Jashtëm, Bujar Osmani, ka bërë të ditur se viktimat e tragjedisë së Bullgarisë mbërrijnë në Maqedoninë Veriore ditën…

Javën e ardhshme trupat e viktimave të aksidentit tragjik në Bullgari transferohen në Shkup

Ministri i Jashtëm i Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani ka treguar se trupat e viktimave të aksidentit tragjik që ndodhi…

Osmani: Nesër pritet të fillojë identifikimi i viktimave të aksidentit në Bullgari

Ministri i Jashtëm i Maqedonisë Veriore, Bujar Osmani, ka deklaruar se pas përfundimit të procesit të identifikimit do të vijojë…

Rexhepi takohet me ministrin Osmani: Do të ngrejë iniciativë për bashkimin e forcave progresive

Deputeti Kastriot Rexhepi ka realizuar një takim me ministrin e Jashtëm të Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani. Rexhepi pas takimit…