KEDS investon miliona euro në digjitalizimin e nënstacioneve përmes të cilave synohet përmirësim i shërbimeve

Kompania Kosovare për Distribuim të Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) përmes investimeve milionëshe që po bënë në digjitalizimin dhe modernizimin…
error: