Hapat për të larguar pelenën te fëmijët

Heqja e pelenës është një prej procesve më të rëndësishme të zhvillimit të fëmijës. Nga ky moment prindërit dhe fëmija…

Këshilla për masazh te bebet

Prekja e një lëkure të butë e të shëndetshme të bebes tuaj është kënaqësia më e madhe për ju si…

Festa e 8 Marsit për nënat në Klinikën e Neonatologjisë

Dita Ndërkombëtare e Gruas festohet për çdo vit me 8 mars, por ky vit është vit i një feste ndryshe,…