BTA mban konferencën fillestare mbi ndërgjegjësimin për politikën e kohezionit në Bullgari

Aspektet e reja të politikës së kohezionit të BE-së në vitin 2021 dhe rezultatet e arritura gjatë periudhës së programimit…

​Shefja e policisë kufitare bullgare: Presioni i migrantëve po rritet

“Presioni i migrantëve është i paprecedentë. Agresioni i atyre që duan të kalojnë ilegalisht kufirin e Bullgarisë po rritet, ata…

Drejtori i përgjithshëm i BTA: Mesazhi i sezonit dimëror të Bullgarisë mund të jetë festë pa kufizime

Festa pa kufizime dhe pasuria e festimeve mund të jenë mesazhet në prag të sezonit dimëror në Bullgari, tha drejtori…

Shefi i mbikëqyrjes së lumenjve të Bullgarisë, Zhekov: Numri i anijeve në Danub ka rënë për një të tretën

Në një intervistë për BTA, shefi i Agjencisë Ekzekutive të Administratës Detare për Mbikëqyrjen e Lumenjve – Drejtoria e qytetit…

Bullgaria sot voton

Në Bullgari mbahen sot zgjedhjet parlamentare, të katërtat në më pak se dy vjet. Sipas rezultateve të agjencive të sondazhit…

Pranimi në EANA, BTA uron Kosovapress-in

Agjencia Bullgare e Lajmeve (BTA) ka uruar Kosovapress-in për anëtarësimin e plotë në Aleancën Evropiane të Agjencive të Lajmeve (EANA).…

Historike! KosovaPress anëtarësohet në Aleancën Evropiane të Agjencive të Lajmeve

Agjencia e lajmeve KosovaPress zyrtarisht është pranuar si anëtare me të drejta të plota në Aleancën Evropiane të Agjencive të…

​“Së bashku për lajmet e vërteta”, agjencitë e lajmeve mblidhen në Burgas të Bullgarisë

Ka hapur punimet Asambleja e 30-të e Përgjithshme e Asociacionit të Agjencive Ballkanike të Lajmeve dhe të Evropës Juglindore (ABNA-SE)…