Vazhdon aksioni për sekuestrimin e objekteve të ndërtuara në zonën e Brezovicës

Prokuroria Themelore në Ferizaj ka konfirmuar se është duke vazhduar aksionin për sekuestrimin e objekteve të ndërtuara në Brezovicë, konkretisht…

​Vazhdon sekuestrimi i objekteve të ndërtuara në zonën e Brezovicës

Prokuroria Themelore në Ferizaj ka njoftuar se në bashkëpunim me Drejtorinë për Hetimin e Krimeve të Rënda në Prishtinë edhe…

Sekuestrohen përkohësisht rreth 100 objekte në Brezovicë

Në Brezovicë janë duke u identifikuar dhe sekuestruar disa vila. Kështu ka bërë të ditur Prokuroria e Themelore në Ferizaj.…