Stojanoviq: Pres proces zgjedhor të lirë dhe demokratik

Kandidati i pavarur për kryetar të Graçanicës, Branimir Stojanoviq, pas votimit ka kërkuar proces zgjedhor të lirë dhe demokratik. Ai…
error: