Banka për Biznes dezinfekton ambientet e 50 bizneseve të vogla

Banka për Biznes po vazhdon të përkrah bizneset edhe në kohë pandemie dhe jo vetëm nga ana financiare. BPB ka…

BPB shpërndan 500 dezinfektues për bizneset e vogla

Banka për Biznes po vazhdon të përkrahë bizneset e vogla dhe mikro në vend në mënyra të ndryshme. Përveç në…

PBB në Poloni u rrit për 4% në vitin 2019

Prodhimi i Brendshëm Bruto (PBB) në Poloni u rrit me 4% në vitin 2019, sipas vlerësimeve paraprake nga Zyra e…

BPB sjell inovacionin e fundit në pagesat ndërkombëtare – Global Payment Innovation (GPI)

BPB e shpallur nga The Banker si banka më e mirë e vitit 2019, ka njoftuar se është banka e…
error: