Publikohen “Politikat rekomanduese për zhvillimin në fëmijërinë e hershme”

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve KOMF në partneritet me rrjetin KRAEEYN, sot mban konferencë për publikimin e “Politikës…

Bota e Fëmijëve

Kopshti “Gëzimi Ynë” na njohin me aktivitete interesante.

Bota e Fëmijëve

Njihuni me aktivitetet interesante që realizuan fëmijët e kopshtit “Milingonat”

Bota e Fëmijëve

Njihuni me aktivitetet e fëmijëve të kopshtit “Bota për Fëmijë ABC”. Ata na tregojnë për rregullat e komunikacionit.

Bota e Fëmijëve

Ndiqni aktivitetet ditore të fëmijëve të kopshtit “Hello Kids”

Bota e fëmijëve

Fëmijët në moshën 4-5 vjeçare janë shumë kurioz dhe duan të zbulojnë gjithçka. Shikoni se si do reagojnë ata në…