Kryetari i Bordit të RTK-së: Shkurtimi i buxhetit bëri që të mos planifikohet shlyerja e të gjitha borxheve të vjetra

Kryetari i Bordit të RTK-së, Besnik Boletini gjatë raportimit në Komisionin për Buxhet, Punë dhe Transfere theksoi se për shkak…

Nis seanca, pritet të shqyrtohet projektbuxheti për 2022

Ka nisur seanca plenare e Kuvendit te Kosovës, ku përveç deklarimeve jashtë rendit të ditës dhe pyetjeve parlamentare, do të…

Zyrtare, ja kandidatët që i dërgohen Kuvendit për Bordin e RTK-së

Komisioni Ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për anëtar të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës (RTK),  i ka paraqitur Kuvendit të…