​Iniciohet shkarkimi i Bordit të Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor dhe Infrastrukturë, me 6 vota për, një kundër dhe një…