Lekaj: Shkarkimet e bordeve puro politike dhe sikur në sistemin komunist

Deputeti nga AAK Pal Lekaj theksoi se ajo që po ndodhë me shkarkimet e të gjitha bordeve është puro politike.…

​Emërohet bordi i përkohshëm i drejtorëve të Trepçës, KEK-ut, Postës dhe Infrakosit

Qeveria e Kosovës ka emëruar bordin e përkohshëm të drejtorëve të ndërmarrjes publike “Trepça”. Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli ka…

Hoti takoi Bordin dhe Menaxhmentin e Trepçës si dhe Sindikatën e Telekomit

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, bashkë me Ministrin e Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, ka takuar Bordin dhe Menaxhmentin e…

Emërohen bordet e përkohshme në tri ndërmarrje publike

​Në mbledhjen e sotme, Qeveria e vendit ka emëruar bordet e përkohshme në ndërmarrjet Posta e Kosovës, Trepça dhe Infrakos. Ministri…

Shkarkimi i bordeve e thellon edhe më tej krizën në ndërmarrjet publike

Qeveria e Kosovës gjatë kësaj jave ka shkarkuar katër borde të përkohshme të ndërmarrjeve publike të cilat ishin emëruar nga…

OShC kërkon rishqyrtimin e emërimeve të bordeve të ndërmarrjeve publike

Organizatat e Shoqërisë Civile reaguan për emërimin e anëtarëve të përkohshëm të ndërmarrjeve publike. Ato thonë se ka emërime partiake,…