Bombolat që vrasin, policia shpërndan broshura vetëdijesuese

Njësia e Komuniteti së bashku me patrullën sektoriale të Malishevës, po ashtu dhe zyrtarët policor nga Stacioni policor – Gjakovë,…
error: