​Ushtria ukrainase bombardon depon e armatimit rus

Ushtria e Ukrainës thotë se ka shkatërruar një depo municionesh ruse në qytetin jugor Nova Kakhovka, duke vrarë dhjetëra ushtarë,…

Trump: Nëse nuk na kthejnë armët, duhet t’i bombardojmë talebanët

Ish-presidenti amerikan Donald Trump kërkoi nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës që t’u kërkojnë talebanëve që t’u kthejnë të gjitha…

22 vjet nga kapitullimi i Serbisë nga UÇK dhe NATO

Sot bëhen 22 vjet nga nënshkrimi i marrëveshjes ushtarako-teknike të Kumanovës, me të cilin iu dha fund luftës në Kosovë,…