​SHBA, BE dhe BM mbështesin hetimin e krimeve të luftës në Ukrainë

Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Bashkimi Evropian dhe Britania e Madhe do të ndihmojnë Ukrainën në hetimin e krimeve të…