Vrau prindërit dhe motrën – burg i përjetshëm për Blerta Pocesta

Gjykata Themelore e Gostivarit ka shqiptuar dënimin me burg të përjetshëm ndaj Blerta Pocesta nga Dibra, pasi në gusht 2018…