Parku i Inovacionit dhe Trajnimit në Prizren subvencionohet me 2 milionë euro nga MEA

Sot në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit është nënshkruar Marrëveshja e Mirëkuptimit me Parkun e Inovacionit dhe Trajnimit në Prizren…

Ministri Kuçi: Serbia po shkel traktatin duke bllokuar linjat transmetuese

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi ka marrë pjesë sot në Këshillin e Ministrave të Komunitetit të Energjisë, që…

Kuçi për dhënien e licencave për dy hidrocentralet: Disi jam bindur se është vendim i drejtë

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi ka arsyetuar dhënien e licencave afatgjate (40vjet) për prodhimin e energjisë elektrike ndërmarrjes,…

​Kuçi e Janova arsyetojnë licencimin e hidrocentraleve për “Kelkos”, thonë se nuk pati ndërhyrje politike

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi  dhe  kryesuesi i Bordit të ZRRE,  Arsim Janova kanë arsyetuar lëshimin e licencave…

​Kuçi premton kompletimin e bordit të ARKEP-it

Në Komisionin për Ekonomi është miratuar në parim Projektligji për masat për uljen e kostos se shtrirjes së rrjeteve të…

Kuçi do t’i kërkojë ndihmë Qeverisë për pagat e punëtorëve të Trepçës

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit (MEA), Blerim Kuçi bashkë me drejtorin e njësisë për politika dhe monitorim të ndërmarrjeve publike,…

Kuçi: Qeveria jonë t’i kërkojë falje Krasniqit dhe familjes së tij

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës tha se duhet kërkuar falje…

Kuçi: Po punojmë për një marrëveshje me “Dardafon” për të zhbllokuar llogaritë e Telekomit

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, tha se llogaritë e Telekomit të Kosovës vazhdojnë të jenë të bllokuar nga…

Kuçi: Po punojmë për të zhbllokuar xhirollogaritë e Telekomit

​Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, tha se llogaritë e Telekomit të Kosovës vazhdojnë të jenë të bllokuar nga…