​Vrasja e dyfishtë në Pejë, PDK sot pezullon të gjitha aktivitetet politike

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) ka pezulluar gjitha aktivitetet e saj politike për sot përshkak të vdekjes së  kandidatit të…

PDK numëron dështimet e Kurtit: Mbi 1 miliard euro humbje në ekonomi dhe mijëra vende pune më pak

Partia Demokratike e Kosovës po vlerëson se për shkak të keq menaxhimit të situatës ekonomike gjatë kohës me pandemi nga…
error: