Klosi flet për sezonin turistik në Shqipëri: Presim mbi 1 milion turistë në muajin gusht

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit në Shqipëri, Blendi Klosi në një intervistë për KosovaPress thotë se sezoni turistik i këtij…

Bislimi takon ministrin e Turizmit të Shqipërisë, i kërkon heqjen e taksës në Rrugën e Kombit

Në prag të hapjes së sezonës verore, zëvendëskryeministri i Kosovës Besnik Bislimi ka pritur në takim ministrin e Turizmit dhe…

Ministri Klosi: Deti është i gjithë shqiptarëve

“Deti është i të gjithë shqiptarëve dhe ta trajtojmë si destinacion të përbashkët. Ne si shqiptari të bëjmë një kombinim…

OAK pritet në takim nga ministri Klosi

Krijimi i linjave të komunikimit dhe bashkëpunimi reciprok, përkrahja për bizneset që kanë interes bashkëpunimi në fushën e turizmit, përkrahja…

Klosi: Faleminderit, Kosovë

Numri i madh i turistëve nga Kosova që këtë vit vendosën të kalojnë pushimet e tyre verore në Shqipëri pavarësisht…

Ceremonia “Faleminderit Kosovë”

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit i Shqipërisë, Blendi Klosi, merr pjesë në ceremoninë “Faleminderit Kosovë”, ku do të falënderojë Kosovën…

Kosova dhe Shqipëria me platformë të përbashkët turistike

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi është takuar sot me Ministrin e Turizmit dhe Mjedisit nga Shqipëria, Blendi Klosi,…