Bie qarkullimi financiar i bizneseve si rrjedhojë e ngecjes së projekteve kapitale

Bizneset po e përjetojnë periudhën më të vështirë këtë vit, pasi qarkullimi financiar i tyre është dukshëm më i ulët…

Sulmohet përseri ueb faqja zyrtare e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë e Kosovës

Ueb faqja zyrtare e Dhomës së Tregtisë është sulmuar nga hakerë të panjohur gjatë dy ditëve te kaluara, me ç’rast…

​Mos fillimi i vitit shkollor, PDK: Kurti mbylli shkollat, futi Kosovën në terr dhe po thellon krizën ekonomike

Partia Demokratike e Kosovës ka akuzuar Qeverinë e Kosovës që sot nuk ka nisur viti shkollor në Kosovë. Sipas saj,…

Oda Ekonomike Amerikane: Bizneset po humbin miliona euro në ditë nga reduktimet e rrymës

Reduktimet me energji elektrike të cilat po aplikohen tash e dy javë në vendin tonë, po u shkaktojnë humbje të…

Rafuna: Nëse shtrenjtohen tarifat e energjisë elektrike, bizneset do t’i rrisin çmimet

Pas kërkesës së KESCO-s në Zyrën e Rregullatorit për Energji për shtrenjtimin e energjisë elektrike, kryetari i Odës Ekonomike të…

Dhoma e Tregtisë, MINT, AKK dhe bizneset diskutojnë për ngritjen enorme të çmimit të çimentos

Ngritja enorme e çmimit të çimentos për herë të tretë nga 1 janari 2022 e deri më sot ishte arsyeja…