Qeveria planifikon 75 milionë euro për subvencionim të energjisë për qytetarët dhe bizneset

Ministria e Ekonomisë ka njoftuar se janë planifikuar 75 milionë euro për subvencionim të energjisë për qytetarët dhe bizneset duke…

OAK diskuton sfidat e sektorit privat me ministren Hajdari dhe Zyren e Kryeministrit

Prioritetet e Qeverisë, sfidat që bizneset po hasin gjatë ushtrimit të veprimtarisë, si dhe ligjet që OAK konsideron që Qeveria…

Për dy javë dymijë inspektime, 130 gjoba për shkelje të masave anti-COVID

Kryeinspektori sanitar në Kosovë, Ibrahim Tërshnjaku, u lavdërua se numri i të infektuarve në vendin tonë është më i vogël,…

Kriza energjetike, Qeveria e Shqipërisë vendos të mbrojë edhe 7440 biznese në brezin e mesëm

Pas familjarëve dhe biznesit të mesëm e të vogël, qeveria ka vendosur të mbrojë nga kriza energjetike edhe biznesin që…

Latifi: Qeveria ka përgjegjësi për gjendjen e rëndë energjetike

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi thotë se Qeveria ka përgjegjësi për gjenden e rënë energjetike. Latifi ka thënë…

Shoqata e Gastronomëve kërkon t’i ndalohet hyrja klientëve të pavaksinuar

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës ka kërkuar nga bizneset që të respektojnë masat e vendosura nga Qeveria e Kosovës, me…

Akuzohen bizneset që rriten çmimet përkundër që veprimtaria e tyre nuk ka pasur të bëjë me naftë

Kryetari i Shoqatës së Naftëtarëve, Fadil Berjani thotë se është një lajm i mirë që në tregjet e ndërkombëtare ka…

​Krijimi i Gjykatës Komerciale, një ndihmesë e madhe për operimin e bizneseve të vogla

Ndikimi dhe përfitimet nga themelimi i Gjykatës Komerciale për sektorin privat në Kosovë, si dhe përmirësimi i klimës së investimeve,…

Kurti e Avdijaj vizitojnë bizneset në Istog

Kryeministri i Kosovës, njëherit edhe kreu i Vetëvendosjes, Albin Kurti bashkë me kandidatin për kryetar të Istogut, Agron Avdijaj, kanë…

​Opozita dhe shoqëria civile konsiderojnë të dëmshme krijimin e Gjykatës Komerciale për bizneset

Në dëgjimin publik për Projektligjin për Gjykatën Komerciale, përkundër pozitës dhe komunitetit të biznesit që konsideruan si të domosdoshme krijimin…
error: