Nevojiten reforma legjislative për të krijuar vende të punës miqësore për familjen

Sektori privat ka shumë shembuj model dhe inspirues se si vendet e punës miqësore me familjen dhe implementimimi i politikave…

Rukiqi: Qeveria po heziton ta pranoj krizën ekonomike në Kosovë, ka rënie të bashkëpunim me bizneset

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi ka deklaruar se i shqetëson neglizhenca e institucioneve të Kosovës për ta…

Krasniqi: Qeveria nuk ka vullnet t’i mbështesë bizneset, vështirësohet klima e të bërit biznes

Oda e Afarizmit të Kosovës ka mirëpritur miratimin e projektligjit nga qeveria për rritjen e pagës minimale në 250 euro,…

Bislimi: Digjitalizimi dhe llogaridhënia institucionale prioritet, garantoj reformë efektive

Qeveria e Kosovës ka nisur procesin e zvogëlimit të barrës administrative për qytetarët dhe sektorin privat, me qëllim të përmirësimit…