Humbën dhjetëra mijëra vende pune dhe u mbyllën mijëra biznese, mbështetja e shtetit e pakët

Një vit pandemi me Covid-19 dhe ndikimet e kësaj sëmundjeje ende të panjohur nuk preken vetëm shëndetin e qytetarëve. Ekonominë…

​Oda e Hotelerisë dhe Turizmit kundër shtrëngimit të masave: 60% e bizneseve do të falimentonin

Bizneset po vuajnë pasojat e pandemisë dhe fjalët se me rritjen e ndjeshme të rasteve me COVID mund të çojnë…

Pandemia dëmtoi bizneset në Malishevë, Komuna me pako të sajën të rimëkëmbjes

Komuna e Malishevës është ndër komunat që shënuan raste e para me COVID-19 në Kosovë. E përkundër kësaj në këtë…

KIDS World, pronarët tregojnë sfidat e realizimit të projektit milionësh gjatë pandemisë

Pandemia COVID-19 që goditi gjithë globin prishi planet që ishin paraparë për vitin 2020-të. Në gjithë këtë situatë, ku shumë…