​Lajçak për raundin e ri të bisedimeve Kosovë-Serbi: Ka shumë çështje urgjente për t’u diskutuar

Këtë të martë, në Bruksel do të nisë raundi i ri i bisedimeve në mes të Kosovës dhe Serbisë. Takimi…

Turqia dhe Greqia rinisin sot bisedimet në Stamboll

Pas një ndërprerjeje pesë-vjeçare, të shoqëruar me pretendime për ujërat mesdhetare, Turqia rinis sot bisedimet me Greqinë, përpjekja e saj…
error: