Pasojat e pirjes së birrës janë më të këqija sesa mendohej më parë

Hulumtimet sugjerojnë se pirja e birrës lidhet me një gamë të gjerë problemesh shëndetësore që mund të kenë pasoja të…

Çfarë mendon shkenca për birrën pas stërvitjes?

Birra e lehtë mund të ndihmojë në shërimin pas stërvitjes, madje është po aq e mirë sa uji në disa…

Koronavirusi ‘gjunjëzon’ prodhuesit e birrës

Për momentin, më pak se 30% e bareve dhe restoranteve janë të hapura në Evropë, pasi shumë vende përsëri u…

Koronavirusi anulon festën e birrës në Bavari

Festa popullore e birrës që organizohet çdo vit në landin gjerman të Bavarisë është anuluar. Festimet janë pezulluar me urdhër…

Virusi pezullon prodhimin e birrës Corona

Grupi Modelo, e cila është kompania që prodhon birrën e famshme Corona, ka njoftuar se ka pezulluar përkohësisht prodhimin e…
error: